Je staat er soms alleen voor als vrouwelijke ondernemer

Foto: Karin Loeff
16 september 2021, 10:09
Verlopen

ALTENA - Dat een ondernemer er soms alleen voor staat, dat weet Karin Loeff van ‘Liefs van Karin’ als geen ander. "Soms heb je gewoon even iemand nodig met wie je kunt sparren, wil je nieuwe energie op doen of kan je wel wat inspiratie gebruiken om stappen te zetten in je onderneming", zegt ze.

En daarom organiseert ze voor de twee keer een ‘Peper in je business Event’. De vorige keer was een groot succes met ruim 30 vrouwen. En kreeg ze lovende reacties. Het programma is gevarieerd, leerzaam en ook bedoeld om te netwerken. Maar bovenal gezellig. Zo komt prijswinnares Janine van ‘Koken met cijfers’ een masterclass geven. Zij geeft informatie over hoe je het beste met je omzet kunt omgaan en dit begint al bij een tientje, zodat je rust en overzicht krijgt. Dit wordt geen droge saaie stof maar een interactieve masterclass die je meteen praktisch kan toepassen.

Daarnaast zal Karin zelf een workshop geven met een gouden randje en hier en daar een peper. En zal er tijd zijn om te netwerken en worden er sparringsessies georganiseerd. Uiteraard wordt er ook voor eten en drinken gezorgd. Je bent van harte welkom op 16 november. Voor meer info kijk op www.liefsvankarin.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl