Muziekavond vanuit de Grote Kerk te Gorinchem

Foto: Archief
16 september 2021, 10:01
Verlopen

GORINCHEM - Op vrijdagavond 1 oktober 2021 om 20.00 uur is er een muziekavond vanuit de Grote Kerk te Gorinchem.

De titularis van de Grote Kerk en tevens stadsorganist van Gorinchem, Arjan Versluis, hoopt dan tevens zijn tweede complete cd van het Bätz/Witte orgel te presenteren. Arjan is sinds 1 maart 2019 verbonden aan dit prachtige instrument. Ook is er deze avond aandacht voor het 25-jarig jubileum van Arjan als kerkmusicus. De cd is volledig gevuld met literair orgelwerk uit de barok, en improvisaties in diverse stijlen.

Arjan laat de diverse klankkleuren en mogelijkheden van het orgel zo goed mogelijk aan u horen. De cd is een uitgave van D.E. Versluis B.V. Classical Music Productions en is opgenomen door Erik Versluis. De cd kan besteld worden via www.deversluis.nl of per e-mail via verkoop@deversluis.nl. De deuren van de kerk zijn om 19.30 uur open. De toegang is gratis, wel is er een collecte aan de uitgang voor de onkosten. Het adres van de kerk is Groenmarkt 7 te Gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl