Friendship Kampvuuravond met Wilke Stuij van EO-Beam

Foto: Mathijs Vos
18 september 2021, 06:09
Verlopen

SLEEUWIJK - Op vrijdag 24 september vanaf 20.00 uur is de eerste Friendship Kampvuuravond. De kampvuuravond is een gezellige avond rond het vuur met lekkere muziek en natuurlijk een hapje en een drankje.

Tijdens deze eerste kampvuuravond is Wilke Stuij van EO-BEAM uitgenodigd om iets te vertellen over het thema onzekerheid. Ze doet dit aan de hand van het verhaal van de Joodse held Gideon. Wilke is o.a. bekend van EO-Beam en is één van de sprekers van de BEAM kerkdienst die elke zondagochtend te zien is op NPO 2 en Youtube. Na afloop is er nog alle tijd om gezellig te chillen bij het kampvuur.

Motorschip de Friendship is het jongerencentrum van stichting Tienerfriends. Elke woensdag en om de week op vrijdag zijn zij geopend en bieden zij een divers en ontspannen programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Hoef 15 in Sleeuwijk. Kijk voor meer informatie op www.tienerfriends.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl