‘Een marathon klungelen voor de klas’

Foto: Facebookpagina Henk van Noorloos
22 september 2021, 09:34
Verlopen

WIJK EN AALBURG/ANDEL - Ruim tweeënveertig jaar lesgeven, hardlopen en gekke acties, daarover gaat het nieuwe boek van Henk van Noorloos uit Andel.

Een boek over marathons lopen en tweeënveertig jaar lesgeven aan VMBO-ers op dezelfde school is een levendig verslag geworden van 376 pagina’s, 60 verhaaltjes, en veel foto’s. Van de eerste moeizame jaren tot de vele maffe acties die werden georganiseerd tussen 1979 en 2021. Op 11 oktober 2021 is het op de dag af precies 42,195 jaar, precies een marathon dus, dat Henk van Noorloos voor de klas staat.

Om de boekpresentatie, op 11 oktober, ervan in stijl te doen gaat hij als de RunningPainter nog een keer aan het werk. Samen met collega’s 42,195 km rennen in de RunningPaint estafettemarathon. Leerlingen van het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg houden tegelijkertijd een estafette-sponsorloop voor stichting Edukans op het terrein van Achilles Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl