Leuke gastheer of gastvrouw gezocht voor dorpshuis Vlechtwerk

Foto: Sander van Strien
22 september 2021, 20:56
Verlopen

WERKENDAM - In Vlechtwerk in Werkendam wordt een vrijwilliger gezocht die het leuk vindt om gasten te ontvangen.

De taken zullen bestaan uit gasten en huurders ontvangen en wegwijs maken, ondersteunende taken van de beheerder, koffie en thee schenken, ruimtes klaarmaken en klaarzetten, het dorpshuis openen en sluiten. Dit gaat allemaal in overleg met de vaste beheerder. Trema zoekt iemand die flexibel is qua dagen en tijden. De beheerder zal in overleg aangeven wanneer het nodig is en in afstemming met uw eigen agenda. Dit kan overdag zijn maar ook in de avonduren, 7 dagen per week. Kunt u maar beperkt ivm een vaste baan of studie? Dan wordt in overleg naar de mogelijkheden gekeken.

Heeft u interesse of nog een vraag? Mail dan naar ruben.kruithof@trema.org of bel via 0183-408444 en vraag naar Ruben Kruithof of Fenna Vogelsang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl