Oogstfeest Groene Hart in Giessen

Foto: Nicolette van Andel
22 september 2021, 09:11
Verlopen

GIESSEN - Op zaterdag 25 september laat de TuinBrigade van de HartenBrigade in Giessen met veel passie zien hoe hard zij het afgelopen seizoen gewerkt hebben.

Een deel van de oogst wordt voor een vrijwillige bijdrage aangeboden. Bert Spek van de Pompoenerie is ook aanwezig met diverse mooie (sier)pompoenen. Wie aan de HartenBrigade denkt, denkt aan soep en natuurlijk maakt Iris samen met andere kanjers heerlijke pompoen- en courgette soep met uiteraard groenten uit het Groene Hart.

Omdat het zaterdag burendag is, is de hele buurt maar eigenlijk gewoon iedereen uit heel Altena welkom om iets lekkers mee te nemen en samen te smullen van het eten én het gezellige sfeertje. U vindt het Groene Hart naast sportcomplex de Jager in Giessen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl