Breien in dorpshuis Vlechtwerk

Foto: Sander van Strien
23 september 2021, 17:03
Verlopen

WERKENDAM - Vanwege het coronavirus is het breien en haken in dorpshuis Vlechtwerk in Werkendam stil komen te liggen. Hierdoor zijn mensen uit het oog verloren. Trema wil graag weer opstarten.

Elke donderdagmiddag mogen mensen komen breien en haken in het dorpshuis. Iedereen is welkom. Het is de bedoeling dat u uw eigen werk en materiaal meeneemt. Zoals thuis, maar dan met de gezelligheid van het dorpshuis en de mensen om u heen. Zo inspireert u elkaar ook nog met nieuwe technieken en mooie creatieve ideeën. Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur ben u van harte welkom. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden. De consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen is alleen mogelijk via de pin.

Als er opgestart kan worden, mag iedereen binnenlopen en vrijblijvend aansluiten. Echter moet nog bepaald worden wanneer er weer gestart kan worden. Voor aanmelden of vragen kunt u contact opnemen via fenna.vogelsang@trema.org of via telefoon 0183 – 408444, vraag naar Fenna Vogelsang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl