Ontmoetingscentrum ‘de Hoofdzaak’ gaat op 30 september weer van start

Foto: Archief
25 september 2021, 05:43
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De Hoofdzaak is de plek waar mensen terecht kunnen om te praten en ervaringen uit te wisselen over dementie of andere niet- aangeboren hersenletsel.

Elke maand komen lotgenoten met elkaar in contact en delen ervaringen en ideeën met elkaar. Dit zonder verplichtingen en in een ontspannen sfeer. Voor de liefhebbers wordt er een gezellige activiteit ondernomen. Tijdens de bijeenkomsten is er altijd een deskundige aanwezig die graag antwoord geeft op uw vragen omtrent dementie en niet- aangeboren hersenletsel. Tevens is er voldoende informatie en materiaal beschikbaar dat meegenomen kan worden.

U bent welkom bij Maaswaarden Ouderenzorg Locatie Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. De Hoofdzaak wordt elke laatste donderdag van de maand gehouden tussen 15.00 en 17.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Ontmoetingscentrum de Hoofdzaak is een samenwerking tussen Thebe, Stichting Welzijn Pro- seniore, Buurtzorg en Maaswaarden Ouderenzorg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl