Jaarmarkt in Wijk en Aalburg op 2 oktober

Foto: Archief jaarmarkt 2017
26 september 2021, 13:13
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Gezien het feit dat er steeds meer mogelijkheden komen om grotere evenementen te houden heeft de organisatie besloten om de Jaarmarkt in Wijk en Aalburg dit jaar te houden op zaterdag 2 oktober 2021.

Alle activiteiten vinden weer plaats in en om het winkelcentrum aan de Markt en De Galerij. Als vanouds is er weer de rommelmarkt. Het afgelopen jaar waren er meer dan 80 kramen, waar veel mensen op af komen. Op de warenmarkt met maar liefst 150 kramen en ruim 250 meter standplaats kunt u van alles vinden voor onder andere een leuk cadeau. Ook verschillende organisaties, goede doelen en verenigingen zullen vragen om ondersteuning en die verdienen ze allemaal. Op het horecaplein kunt u tussendoor genieten van een drankje met gezellige muziek, die wederom verzorgd wordt door Corné Music.

De jaarmarkt op 2 oktober begint om 10.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kijk op www.jaarmarktwijkenaalburg.nl voor alle actuele informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl