Running Paint Marathon bij boekpresentatie

Foto: Facebookpagina Henk van Noorloos
5 oktober 2021, 09:21
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op 11 oktober, de dag dat Henk van Noorloos uit Andel precies 42,195 jaar voor de klas staat op het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg, wil hij als de Running Painter nog een keer in actie komen.

Rennen en tegelijk schilderen van 42,2 Running Paints, de schilderijtjes, tijdens het lopen van een (halve) marathon langs de woningen van waaruit hij al die jaren naar ‘Het Willem’ fietste. De laatste kilometers, vanaf Achilles Veen tot het schoolgebouw, hoopt hij begeleid te worden door oud-leerlingen, collega’s en oud-collega’s. De finish is in het leslokaal waar er samen met de huidige leerlingen een taartje kan worden gegeten op de goede afloop.

Hier is meteen de presentatie van zijn boek ‘Een marathon klungelen voor de klas’. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan een oud-leerling die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. De eerste 42 kopers van het boek ontvangen een vers geschilderde ‘Running Paint’ als unieke boekenlegger. ‘Rennen tegen Rampen’ van Edukans is het goede doel dat met deze actie wordt ondersteund. Een marathon klungelen voor de klas bevat zo’n zestig verhaaltjes met foto’s over zijn ontluisterende beginjaren, tientallen maffe acties voor het goede doel vanaf 1979 tot de dag van vandaag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl