ZVDO’74 doet wat het moet doen

Foto: Archief
5 oktober 2021, 09:49
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 2 oktober stond de wedstrijd ZVDO'74 -  SWNZ uit Schijndel op het programma. De bal werd flamboyant het water ingegooid door Boaz van der Wiel en het startsignaal klonk.

ZVDO opende de periode met 3-1 met onder andere een goal van Noah Rochat. Al snel bleek in de opvolgende periodes dat SWNZ niet de krachten had die ze normaal hadden. Met het hoofd koel houdend gingen de heren uit Andel de strijd verder aan.

Arie Stuij wist tweemaal het net te vinden. Hierop antwoordde SWNZ met een tegengoal, waarna het uiteindelijk 7-2 stond in de derde periode. De vierde periode werd er tweemaal gescoord. Tactiek werd toegepast en de laatste goal was dan ook uit het boekje en gescoord door Jan-Willem Vaneker. De stand werd 9-2 voor ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl