Voorstelling ‘Waarom ook niet’ in Gorinchem

Foto: Archief
11 oktober 2021, 20:35
Verlopen

GORINCHEM - Op zondag 17 oktober, vanaf 16.00 uur, staat trio ‘Amuse’ op de planken bij Theater Peeriscoop. De voorstelling gaat over passie voor het theater.

Wie kennen we allemaal nog en is het niet tijd voor wat nieuws onder de zon? En hoe zit het met de liefde? Heeft die ook een update nodig of hebben we alleen zelf een update nodig. Zijn er nog stiekem nieuwe taboes in ons leven geslopen? Anita, Marcel en Peter hebben niet alle antwoorden op deze vragen, maar komen wel een heel eind. Anita Stevens, Marcel Vaandrager en Peter Kann zijn drie heel verschillende artiesten, die elkaar kennen via de Paul van Vliet Theateracademie. 

De conferences en liedjes met eigen teksten worden allemaal als amuse aan het publiek gepresenteerd. Een voorstelling met conferences, liederen en mijmeringen, kortom: een voorstelling waar u bij moet zijn. De voorstelling begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na afloop van de voorstelling staat er in de sfeervolle foyer een heerlijk gevulde hapjestafel klaar en kunt u onder het genot van een drankje gezellig na kletsen en het weekend op passende wijze afsluiten. De entree bedraagt €12,50 inclusief een consumptie en hapjestafel na afloop. Tickets zijn te koop via de website www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl