Ook een moestuin bij wandelbos De Lankert

Foto: Pixabay
19 oktober 2021, 10:39
Verlopen

EETHEN - Bij het aan te leggen wandelbos De Lankert in Eethen komt straks ook een moestuin. Deze is bedoeld voor leerlingen van de Prins Willem Alexanderschool en de eigen dorpsbewoners.

De moestuin is een initiatief van Myrthe Paans. De moestuin wordt 275 m2 groot. Het idee is dat kinderen die zelf tuinieren ook meer groente eten. Daarom krijgen de kinderen van de basisschool straks een eigen moestuintje.

De initiatiefnemers zijn op zoek naar gereedschap en zullen ook een crowdfunding starten om geld in te zamelen. Het nu nog braakliggende terrein zal binnenkort omheind worden en op Boomplantdag, woensdag 6 november, worden 2.500 bomen aangeplant voor het wandelbos bij Eethen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl