Kerstdinnershow in Dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk

Foto: Anneke Konings-Kros
21 oktober 2021, 09:15
Verlopen

NIEUWENDIJK - Rond de kersttijd, de periode van gezelligheid en samenzijn, is Dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal voor een ultieme muzikale en gastronomische kerstbeleving.

De Kerstdinnershow wordt gegeven op zaterdag 18 december 2021. De avond zal starten om 18.00 uur met een glaasje bubbels en een amuse. Vervolgens zal de Orthense Harmonie uit Den Bosch samen met zangeres Brettney Brekelmas bekende en minder bekende kerstsongs ten gehore brengen. Ondertussen kunnen de luisteraars genieten van een 5-gangen verrassingsdiner van Chef Vincent&Friends. De Orthense Harmonie bestaat uit zo’n 45 muzikanten van alle leeftijden en staat al sinds 2012 onder leiding van de Nieuwendijkse dirigent Anneke Konings-Kros. De 23-jarige zangeres Brettney Brekelmans zingt o.a. bij de New Full Stage Collective en het Theater Orkest Brabant en heeft speciaal voor de Kerstdinnershow leuke kerstnummers met het orkest ingestudeerd.

De kosten voor de Kerstdinnershow zijn 45 euro per persoon en dit is exclusief de drankjes. Kaartjes reserveren kan tot 4 december bij Dorpshuis Tavenu, per mail: konings-kros@planet.nl, whatsapp of telefonisch via 06-21887158.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl