Drugslab in jouw buurt?

Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
22 oktober 2021, 14:50
Verlopen

REGIO - Ruik jij wel eens een vreemde chemische lucht bij jou in de buurt? Zie je ’s avonds regelmatig mensen rondom een verlaten loods of schuur? Zijn de ramen afgeplakt? Zie je wel eens een wit busje met de achterkant tegen de ingang geparkeerd?

Wat doe jij dan? Bel je de politie? De politie hoopt van wel! Dit kan namelijk betekenen dat er een drugslab in jouw buurt zit. Wil je weten hoe je een melding kunt doen? En wat de politie met zo’n melding doet? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Of bekijk de video op het Youtube-kanaal Politie Zeeland-West-Brabant. En deel hem gerust met je vrienden en familie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl