Theatervoorstelling in de Werkendamse Biesbosschuur

Foto: Archief
22 oktober 2021, 14:55
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 2 november is de laatste podiumavond aan De Werken 1 in Werkendam.

Het wordt een bijzondere avond. Trio Amuse (Anita Stevens, Peter Kann en Marcel Vaandrager) brengen een voorstelling over de passie voor het theater. Wie kennen we allemaal nog en is het niet tijd voor wat nieuws onder de zon? En hoe zit het met de liefde? Heeft die ook een update nodig of hebben we alleen zelf een update nodig. Zijn er nog stiekem nieuwe taboes in ons leven geslopen? Anita en Marcel hebben niet alle antwoorden op deze vragen, maar komen een heel eind. Een voorstelling met conferences, liederen en mijmeringen, onder pianobegeleiding van Peter Kann.

De toegang kost 10 euro en dit is inclusief drie consumpties. De geldende coronaregels worden nageleefd, zodat u weer als vanouds onbezorgd kunt komen genieten van een heerlijk avondje-uit. Het open podium komt deze keer te vervallen. Voor meer informatie: info@marcelvaandrager.nl of www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl