YrroS! speelt 2 x komisch in ‘Peeriscoop op zondag’

Foto: Theatergroep YrroS!
6 november 2021, 05:42
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - Theater Peeriscoop voert al jaren hun succesvolle formule ‘Peeriscoop op zondag‘: Van oktober tot juni biedt Peeriscoop een breed zondagmiddag programma met muziek en (jeugd-)voorstellingen voor alle leeftijden.

Na afloop van de voorstellingen staat er een heerlijk gevulde hapjestafel klaar en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nakletsen in de sfeervolle foyer. Peeriscoop zoekt daarvoor steeds opnieuw naar boeiende en verrassende voorstellingen die een bijdrage leveren aan cultuur en ook garant staan voor een gezellige middag.

Theatergroep YrroS! is gevraagd om invulling te geven aan zondagmiddag 28 november. Met twee korte voorstellingen die zij voor de start van de Corona-perikelen speelden tijdens het Theaterhoppen in de Woudrichemse vesting: ‘Droomland’ (2018) en ‘Die van Hiernaast’ (2019). De regie is in handen van Eric Schopman en Ine Masseling. De kaartverkoop loopt via www.yrrostheater.com en www.peeriscoop.nl/voorstellingen/programma-overzicht/. De kaarten kosten € 12,50, de voorstelling start om 16.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl