Actie van de drie Andelse kerken voor Stichting Jasmijn

Foto: Pixabay
12 november 2021, 15:52
Verlopen

ANDEL - Al vele jaren organiseren de drie Andelse kerken net voor de feestdagen samen een enveloppenactie voor een goed doel.

Dit jaar komt men in actie voor Stichting Jasmijn. De initiatiefnemers ervan zijn de Andelse Elvira en Jan die zich als doel hebben gesteld ouders van ernstig zieke kinderen een mooi dagboek te geven. Al bij vijf verschillende ziekenhuizen hebben ze boeken kunnen schenken. Maar ze willen alle kinderziekenhuizen van Nederland en ouders thuis graag een dagboek geven. Uit eigen ervaring weten ze dat er hierdoor een waardevol document kan ontstaan in een dikwijls donkere tijd tijdens de ziekte van hun kind.

De enveloppen worden huis aan huis bezorgd in Andel. Ook dit jaar is het ophalen vanwege corona niet wenselijk. Daarom de vraag een bijdrage in de enveloppe te doen en deze zelf in de collectebus te doen op een van onderstaande adressen: Burgemeester van der Schansstraat 20, Burgemeester van der Schansstraat 18, Beatrixstraat 23 of één van de drie kerken. De actie loopt van maandag 18 november t/m 1 december 2021. U kunt uw gift ook overmaken op NL 65 INGB 0001607304 van de zendingscommissie van de Geref. Kerk Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl