Woensdag-chauffeur gezocht in Werkendam

Foto: Archief
16 november 2021, 16:22
Verlopen

WERKENDAM - Iets betekenen voor een ander, een gezellig praatje, het signaleren van mogelijke problemen, de mensen blij maken met een maaltijd. Spreekt dit u aan?

Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers. U haalt de maaltijden op rond 11.00 uur bij de keuken van Goezate, waarna u deze rondbrengt in Werkendam. Dit zou ongeveer een uur in beslag moeten nemen, aangezien ook de laatste maaltijden dan nog warm kunnen worden afgeleverd.

Trema is ontzettend hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers, bij voorkeur uit Werkendam, die de beschikking hebben over een auto. Er worden vrijwilligers gezocht voor de woensdagen. Werkendam heeft een erg gezellig team van maaltijd chauffeurs. U mag altijd een keer bellen en bespreken of het geschikt werk voor u is. Denkt u er even over na? Trema vergoedt 0,32 cent per gereden kilometer. Neem contact op met Trema Welzijn via telefoonnummer 0183-408444 of stuur een mail naar fenna.vogelsang@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl