ZVDO’74 komt net te kort tegen DZT’62

22 november 2021, 15:48

ANDEL - ZVDO’74 mocht het, helaas zonder trouw publiek, opnemen tegen DZT’62 uit Deurne. De wedstrijd in Andel begon met balbezit voor ZVDO’74.

Pas na drie minuten viel het eerste doelpunt voor de thuisploeg. Het snelle zwemmen en goed opgebouwde aanvallen werd dus eindelijk beloond. De tweede periode mistte een speler van DZT’62 een strafworp. De gastploeg liet het er niet bij zitten en wisten de stand met 2-4 naar zich toe te trekken.

De tweede helft moest ZVDO’74 laten zien wat ze aan het begin deden. Snelheid brengen, opbouwen en afmaken. Helaas was deze opdracht lastiger dan gedacht. Wel gaven de heren uit Andel antwoord door middel van scoren, maar het liep nog altijd achter. Luisteren naar elkaar was een opgave op zich. Gedreven waren de heren, maar aan communicatie ontbrak het hier en daar. De vierde periode, welke met 4-6 inging, werd afgesloten met 5-7. DZT’62 heeft als onbekende ploeg laten zien wat ze konden. ZVDO’74 weet dat ze meer moeten en kunnen laten zien, wanneer zij naar Deurne reizen.