Pim Bouman lijsttrekker voor VVD Altena

Foto: VVD Altena
27 november 2021, 12:17
Verlopen

ALTENA - Ook VVD Altena heeft een lijsttrekker naar voren geschoven. Huidig fractievoorzitter Pim Bouman uit Genderen werd tijdens de algemene ledenvergadering op zaterdag 27 november gekozen tot de lijsttrekker van de partij.

Op plaats twee staat huidig raadslid Jan Kolff uit Oudendijk en plaats drie wordt bezet door burgerraadslid Rik van der Pluijm uit Hank. Huidig raadslid Robert van Dijk uit Woudrichem is te vinden op plaats vier. Enkele weken geleden heeft de algemene ledenvergadering van VVD Altena het verkiezingsprogramma voor 2022 vastgesteld. Het programma draagt de titel: ‘Wat mooi is, moet mooi blijven en wat beter kan, moet beter’. Om Altena een fijne plek te laten zijn en blijven zet de VVD Altena daarom in op drie kernthema’s: Wonen, Veiligheid en Ondernemen.

De VVD wil dat er de komende 4 jaar 1500 nieuwe huizen bijgebouwd worden in Altena zodat iedereen betaalbaar in de gemeente kan (blijven) wonen. De VVD wil dat ondernemers in Altena de ruimte krijgen. Daarom wil men de verplichte zondagsluiting afschaffen. Ook wil de VVD dat er jaarlijks een extra budget van € 250.000 wordt vrijgemaakt om drugsmisbruik aan te pakken en drugscriminaliteit te bestrijden. Pim Bouman blikt in het radioprogramma A-Magazine op Radio A-FM alvast vooruit: “We mikken op vijf raadszetels én een wethouder tijdens de komende verkiezingen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl