Gebruik de deeltaxi voor uw boosterprik

Foto: Gemeente Altena
5 december 2021, 09:41
Verlopen

ALTENA - Maakt u gebruik van de deeltaxi? Dan kunt u hiermee ook naar een erkende GGD locatie voor uw boosterprik.

Voor de heen- en terugrit naar geregistreerde vaccinatielocaties betaalt u geen klantbijdrage. Als u zich laat vaccineren bij niet geregistreerde vaccinatielocaties, wordt wel een klantbijdrage in rekening gebracht.

Alle niet Wmo-gerechtigde klanten -ook klanten met een OV-deeltaxipas- kunnen gebruik maken van de regeling. Elke inwoner kan een rit van/naar een vaccinatielocatie inboeken tegen de geldende OV-deeltaxi tarieven. Let wel, als op de ingeboekte rit een bindend OV-advies van kracht is, geldt voor deze ritten het verhoogd kilometertarief.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl