DVS’33 wint van Achilles Veen tijdens ‘spookwedstrijd’

18 december 2021, 07:07

VEEN - Het bekerduel tussen Achilles Veen en DVS'33 Ermelo is afgelopen donderdagavond door scheidsrechter Timmer na 66 minuten gestaakt vanwege de dichte mist. Vanaf de middenlijn waren beide doelen niet meer te zien.

Na een halfuur werd de wedstrijd toch hervat. Ondanks een aandringend Achilles Veen kwam er in de 0-2 stand geen verandering meer. Hoofdklasser Achilles Veen kwam na een kwartier tegen de derdedivisionist op een 0-1 achterstand. Nicky van Hilten kopte raak. De thuisclub kreeg voor rust overigens de beste kansen.

De tweede helft was pas twee minuten oud toen Ali Akla de stand naar 0-2 tilde. Daar bleef het bij, waardoor DVS’33 Ermelo naar de laatste zestien van de TOTO KNVB-beker gaat. Voor Achilles Veen betekent de uitschakeling dat de topsportstatus vervalt en dat er na 17.00 uur niet meer mag worden getraind.