Kijk op 1e Kerstdag naar ‘Horizons’ op Altena TV

Foto: Andels Fanfare Corps
19 december 2021, 13:42
Verlopen

ALTENA - Het Andels Fanfare Corps heeft op 20 november in samenwerking met zangeres Joëlle van Andel een prachtig winterconcert gegeven met als thema Horizons.

Dit concert is opgenomen en wordt op 1e Kerstdag uitgezonden op Altena TV. Voor het Andels Fanfare Corps betekent Horizons het licht aan de horizon, waarin we weer met z’n allen onze passie kunnen uitoefenen en waarin we weer de verbinding met elkaar vinden door middel van het maken van muziek. Naast prachtige, warme en winterse klanken uit de instrumenten zal Joëlle van Andel haar stem laten horen samen met het orkest. Dit geeft een mooie diversiteit aan het concert. Burgemeester Lichtenberg komt ook nog even aan het woord.

Dit winterse concert wordt op 1e Kerstdag uitgezonden om 13:00 uur naar AltenaTV. Je kijkt naar Altena TV bij KPN op kanaal 1414 en via Ziggo op kanaal 38. Kijk voor alle uitzendgegevens ook op www.altenatv.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl