Volleybalclinics van toppers op scholen in Altena

Foto: Rene van der Giessen
20 december 2021, 08:28
Verlopen

ALTENA - Diverse scholen in de gemeente Altena hebben de afgelopen periode kennis kunnen maken met volleybal.

Onder leiding van eredivisie speelsters Lynn van Mill en Raïsa Schoon, die als beachvolleybalster ook deelnam aan de Olympische Spelen van Tokio, werden leuke en leerzame volleyballessen aangeboden aan de schooljeugd. Ook de komende weken, als de omstandigheden het toelaten tenminste, zullen de eredivisiespeelsters van Team Voltena Dames 1 scholen bezoeken, om hen zo te laten zien hoe gezond, gezellig en gaaf sporten is.

Meer info, of wil je zelf gaan volleyballen, kijk dan op www.voltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl