Hervormde Gemeente Werkendam organiseert ‘Engelen zoeken’

Foto: Pixabay
21 december 2021, 18:02
Verlopen

WERKENDAM - Een mooi idee vanuit kerken in de Achterhoek is overgewaaid naar Werkendam. Zeker voor wie (klein-)kinderen of buurkinderen heeft of zelf graag knutselt en anderen opvrolijkt, wordt 'Engelen zoeken' mogelijk in de straten van Werkendam.

Dit jaar wil de Hervormde Gemeente Werkendam rond kerst in het dorp op zoek gaan naar engelen die gemaakt zijn door de inwoners. Zo kan op deze manier worden laten zien dat er in deze donkere dagen ook lichtpuntjes zijn. Laat ze zien en tover zo een glimlach met een leuke en blijde boodschap bij de mensen die ze maken en de mensen die ze zien. Dit mag groot of klein, gekleurd of wit, beplakt met glitters of leuk met lampjes versierd.

In de periode van 13 december t/m 1 januari kun je de engel(en) op een duidelijke en zichtbare plek neerzetten, zodat iedereen deze kan zien en iedereen op zoek kan gaan. Hoeveel engelen kun jij vinden? Voor de kinderen is dit een leuk initiatief, maar ook de ouders en ouderen zijn creatief bezig. Via hervormdwerkendam.nl zijn papieren engelen te downloaden en uit te knippen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl