Johan van der Werff technisch directeur Kozakken Boys

Foto: Archief
23 december 2021, 17:46
Verlopen

WERKENDAM - De 47-jarige Johan van der Werff uit Werkendam is per direct benoemd als technisch directeur bij Kozakken Boys.

Hij combineert deze functie tot juli met het trainerschap bij vv Altena. Van der Werff is een geboren Werkendammer, voormalig doelman en was eerder ook interim-trainer bij Kozakken Boys. Sinds vertrek van technisch directeur Kees Spaan in juli 2020 was er geen technisch directeur en werd deze rol deels ingevuld door trainer Rick Adjei.

Er is flink werk aan de winkel voor Johan van der Werff, want Kozakken Boys verkeert al enige tijd in zwaar weer en staat inde onderste regionen van de tweede divisie. Van der Werff geeft dan ook aan direct te willen gaan bouwen aan het elftal in overleg met Rock Adjei.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl