Lowie van Zundert en Gwaeron Stout verder bij Kozakken Boys

Foto: Archief
4 januari 2022, 13:24
Verlopen

WERKENDAM - De Werkendamse voetbalclub Kozakken Boys neemt Lowie van Zundert over van competitiegenoot SV Spakenburg. De 23-jarige centrumspits uit Nijmegen heeft voor twee seizoenen getekend in Werkendam.

Gwaeron Stout heeft zijn contract bij Kozakken Boys met twee jaar verlengd. De in Werkendam woonachtige 28-jarige middenvelder begint komende zomer alweer aan zijn tiende seizoen op sportpark De Zwaaier. Stout doorliep van zijn zevende tot zijn zestiende de jeugd van Feyenoord, waarna hij via De Zwerver in 2012 bij Kozakken Boys terechtkwam.

Na zeven seizoenen verruilde hij Kozakken Boys voor IJssselmeervogels. Maar keerde in 2020, na één seizoen, weer terug naar het vertrouwde Werkendam, waar hij nu dus met twee seizoenen verlengt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl