Voltena luidt nieuwe jaar in

Foto: Archief
4 januari 2022, 13:18
Verlopen

WERKENDAM - Ja, er komt een nieuwjaarsreceptie bij Voltena. Niet gezellig bij elkaar, dat mag nog even niet, maar wel online. Vrijdagavond 14 januari wil de volleybalvereniging om 19.45 uur met elkaar proosten op het nieuwe jaar. Na het succes van vorig jaar organiseren zij aansluitend een online bingo.

Het Voltena Support Team zal zorgen voor een mooie vooruitblik op het jaar dat voor ons ligt. Hierna neemt de activiteitencommissie het over met een leuke en gezellige bingo. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen. U hoeft geen lid te zijn van Voltena om toch mee te doen. Dus iedereen, ook niet volleyballers, mag zich aanmelden via online.bingo.voltena@gmail.com of een appje sturen naar 0621692505.

Voor € 10,00 ontvangt u een pakket met maar liefst 5 bingokaarten. Tot slot wenst Voltena u  een mooi, inspirerend en gezond 2022 toe.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl