Denk mee over straatnamen voor fietspaden in Altena

Foto: Gemeente Altena
12 januari 2022, 13:19
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena zoekt 7 straatnamen voor fietspaden.

Deze fietspaden liggen niet direct langs een bestaande weg. Het is belangrijk voor hulpdiensten dat er bij een calamiteit een locatie aangeduid kan worden. Voor fietspaden in rond Hank, Dussen, Drongelen, Meeuwen, Wijk en Aalburg, Rijswijk, Giessen en Andel wordt gezocht naar een naam. Heeft u één of meerdere suggesties voor straatnamen die passen bij de fietspaden? Dan hoort de gemeente dit graag.

Stuur uw suggestie(s) voor 14 februari 2022 naar naamgeving@gemeentealtena.nl. Per post sturen kan ook: Gemeente Altena, Commissie naamgeving, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Richtlijnen waar een straatnaam aan moet voldoen vindt u op www.gemeentealtena.nl/straatnaam. De commissie naamgeving openbare ruimte onderzoekt en overweegt de ingezonden suggesties. Daarna brengen zij een advies uit aan het college van burgemeester en wethouders.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl