Auto van de weg en bestuurder spoorloos

Foto: Archief
6 februari 2022, 17:02
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zondagochtend rond 01.15 uur is een auto van de weg geraakt aan de Groeneweg in Wijk en Aalburg.

Op dat moment regende het flink en waaide het hard. De auto reed over een betonblok en door een heg. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand tegen een boom. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar troffen geen bestuurder bij de auto aan. De voorkant van de auto raakte bij de klap flink beschadigd.

De politie zocht in de omgeving naar de bestuurder en eventuele slachtoffers, maar van die bestuurder ontbreekt nog ieder spoor. De politie doet verder onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl