ZVDO’74 verliest onverschrokken

14 februari 2022, 18:40

ANDEL - Afgelopen zaterdag zou een zware strijd gestreden worden. Nadat Ernst van der Vlugt de wedstrijdbal in het water wierp, vlogen beide partijen naar de bal.

De bal vond de eerste periode driemaal het doel van de Andelse thuisploeg. Er moest een knop om. Gelukkig wist ZVDO’74 vóór de tweede helft één keer te scoren. De derde periode legden de heren een anker tegenover de tegenstander. Nayade kwam de derde periode niet tot scoren en de thuisploeg wel.

Met 2-5 ging de laatste periode in. Seppe van der Wielen wist een strafworp te verzilveren. Blijven aanvallen en niet opgeven resulteerde in een mooie pot voor het publiek en nog een doelpunt gemaakt door Jan-Willem Vanker. De eindstand werd 4-8. Helaas zat er geen winst in. De heren hebben nu een paar weken rust om goed door te kunnen trainen.