‘Fietsen voor je eten’ in Altena

Foto: Facebook Fietsen voor m'n eten Altena
15 februari 2022, 21:51
Verlopen

ALTENA - Stap op de fiets en ontdek waar u dagelijks gezond en vers eten kunt kopen langs de weg in Altena.

Maak van de deugd fietsen een nood: zorg met de fiets voor uw dagelijkse eten. En daarbij steunt u direct de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in gemeente Altena en daarbuiten die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vindt u in de regio Altena goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen? Via een speciale Facebook pagina deelt u deze unieke verscholen plekjes in de regio, zodat iedereen weet waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Via de Facebookpagina, met inmiddels al 2.100 leden, is het de bedoeling dat u de verkooplocaties deelt. Een websites, Facebookpagina of gewoon een adressen, zodat iedereen zijn fietsrondje kan verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende boer of ondernemer. Bekijk de pagina via www.facebook.com/groups/fietsenvoormijnetenaltena of open de kaart met locaties via www.fietsenvoormijneten.nl/regio/altena/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl