Woon de vergadering van de Sportraad bij

Foto: Gemeente Altena
15 februari 2022, 21:32
Verlopen

ALTENA - Maandag 21 februari om 19.30 uur vergadert de Sportraad van de gemeente Altena. U bent van harte welkom om de vergadering van de Sportraad Altena als toehoorder bij te wonen.

De Sportraad Altena adviseert de gemeente over haar sportbeleid. Sporten en bewegen is gezond. Veel mensen beleven er plezier aan en ontmoeten er anderen. De Sportraad denkt mee met de gemeente over het beweegaanbod en of iedereen mee kan doen. Op de agenda staan onder meer de onderwerpen: Advisering met betrekking tot Sport- en Beweegnota 2022-2025, Leefstijlakkoord – Samen aan de Slag voor een Vitaler Altena, Nota Topsport en Samenstelling werkgroepen Sportraad.

De vergadering is in het gemeentehuis van Altena aan de Sportlaan 170 in Almkerk. U kunt zich hiervoor aanmelden via het e-mail adres secretaris@sportraadaltena.nl en op de website www.sportraadaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl