Rap- en videoclipworkshop voor de jeugd

Foto: Bibliotheek Altena
21 februari 2022, 21:23
Verlopen

WOUDRICHEM - Hoe tof is het om te leren rappen en om een videoclip op te nemen voor een greenscreen! Doe met met de 'Rap- en videoclipworkshop' tijdens de voorjaarsvakantie op 2 maart in Woudrichem.

Tijdens deze activiteit krijg je niet alleen les van een professionele rapper, maar ga je zelf ook aan de slag in de studio. Onder begeleiding schrijf je samen met de andere deelnemers een rapnummer en deze wordt opgenomen tijdens de workshop. Als klap op de vuurpijl, bedenk en maak je er ook een toffe videoclip bij.

Deze activiteit is voor iedereen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Inschrijven kan via de website van Bibliotheek Altena. De locatie van deze activiteit is De Werf aan het Raadhuisplein 1 te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl