Jochem Verzijl uit Wijk en Aalburg weer thuis na ‘achtbaan avontuur’

Foto: Pixabay
22 februari 2022, 13:11
Verlopen

WIJK EN AALBURG/DE PANNE - De 17-jarige Jochem Verzijl uit Wijk en Aalburg was afgelopen zaterdag een van de negen bezoekers die urenlang vast zaten in een achtbaan in het Belgische Plopsaland.

De attractie ‘The Ride to Happiness’ kwam in de vooravond op 32 meter hoogte tot stilstand. De hulpdiensten waren tot even voor middernacht bezig om de bezoekers uit hun benarde positie te bevrijden. Uiteindelijk werd Jochem met een klimharnas en een kraan uit het karretje bevrijd.

Door de slagregens en naweeën van storm Eunice voelde het daarboven ijskoud aan. Jochems’ lichaamstemperatuur was nog slechts 33 graden en hij had geen gevoel meer in zijn benen. Ingewikkeld in dikke dekens werd hij overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Nadat hij weer op temperatuur was, mocht Jochem met zijn vader mee terug naar Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl