Activiteiten in ‘Inloophuis Altena’ gaan weer van start

Foto: Archief
5 maart 2022, 06:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Na de opening op 15 januari 2020 is Inloophuis Altena officieel van start gegaan met een eigen ruimte in De Werf in Woudrichem. Wekelijks was er een openstelling en konden bezoekers terecht voor een gesprek met de vrijwilligers en andere bezoekers.

Inloophuis Altena is er voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. De eerste bijeenkomsten, begin 2020, werden goed bezocht en de reacties waren positief. Echter na zes weken kwam ‘corona’ in Nederland. Sinds een paar weken zijn de deuren van Inloophuis Altena weer geopend op de gebruikelijke tijden. Iedere woensdag afwisselend een ochtendopenstelling in de even weken, van 09.30 uur tot 12.00 uur, en een avondopenstelling in de oneven weken, van 19.30 uur tot 21.30 uur.

In principe mag iedereen weer gewoon binnenlopen en ook voor de vrijwilligers zijn er geen beperkingen meer. Het rooster voor de maand maart is als volgt: 9 maart ‘s ochtends: workshop kaarten maken, 16 maart ‘s avonds: voorlichting ‘Voeding en kanker’, 23 maart ‘s ochtends: workshop Mandala, 30 maart ‘s avonds: workshop houtbewerking. Kijk voor meer informatie op www.inloophuisaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl