MaxVitaal Fietsen voor mijn Eten in Altena

Foto: Archief
5 maart 2022, 06:17
Verlopen

ALTENA - Als de lente bijna begint op zaterdag 19 maart 2022 fietst u ongeveer 20 km en ontdekt u uw dagelijkse boodschappen in uw eigen regio.

U bent lekker in beweging, heeft een doel om te fietsen, stopt tussendoor bij boerderijwinkels, -automaten, kraampjes langs de weg om puurder en lokaal eten en drinken te kopen en u gaat in gesprek met de boer over wat er op de boerderij gebeurt. Tijdens een gezellig uitje, doet u meteen uw boodschappen en u steunt lokale boeren en maakt een kleinere voetafdruk. Gaat u mee op deze ‘Max Vitaal fietstocht’ Het begin- en eindpunt is bij Landgoed Clootwijck aan de Woudrichemseweg 36a in Uppel/Almkerk. Aanmelden is mogelijk via fietsenvoormijneten.nl/evenement/maxvitaal2022.

Max Vitaal stimuleert u om fit te blijven. Dit doet Max Vitaal door u van alle sportieve mogelijkheden binnen de gemeente Altena op de hoogte te brengen via BuurtSportcoaches. Via de website van Max Vitaal kunt u zich inschrijven voor allerlei activiteiten. ‘Fietsen voor mijn Eten’ draait op vrijwilligers en is op zoek naar hulp om activiteiten te organiseren en sponsoren om continuïteit mogelijk te maken. Meer informatie of als u wilt bijdragen in natura, hulp, financieel, mail dan naar altena@fietsenvoormijneten.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl