Bewoners zorginstelling Kraaiveld onderhouden groenvakken Woudrichem

Foto: Gemeente Altena
9 maart 2022, 09:33
Verlopen

WOUDRICHEM - Bewoners van woon-werkboerderij Kraaiveld adopteren de nieuwe groenvakken in de vesting Woudrichem. Donderdag 10 maart ondertekenen zij samen met wethouder Roland van Vugt een adoptieovereenkomst. Ook vestinggouverneur Jan-Willem den Besten is aanwezig.

De vesting mocht wel wat groener, vonden veel bewoners. De afgelopen tijd is hard gewerkt om verharding te verminderen, en meer en diverser groen aan te brengen. Ook de komende tijd wordt nog aan het groen gewerkt. De nieuwe plantvakken worden onderhouden door bewoners van Kraaiveld. Om de groenadoptie officieel te maken, wordt donderdag de adoptieovereenkomst getekend.

Het gaat om de plantvakken bij Nieuwstad, Spieringhofje, Daalderstraat, Louwrens Hanedoesstraat en Maaspunt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl