Sesamstraat acteurs spelen ‘Wie heeft de vijver leeggehaald?’

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
9 maart 2022, 09:30
Verlopen

DUSSEN - Op zondag 20 maart spelen Renée Menschaar en Arjan Smit uit Sesamstraat vanaf 13.30 uur in Kasteel Dussen ‘Wie heeft de vijver leeggehaald?’. Want dat is precies wat Eend wil weten, als hij na een heerlijk nachtje slapen een frisse duik wil nemen. Wie doet zoiets? Stampvoetend gaat Eend op zoek.

Sesamstraatacteurs Arjan Smit en Renée Menschaar maakten er een vrolijke, interactieve en muzikale voorstelling van. En spelen voor jonge kinderen kunnen ze. Want naast hun carrière in Sesamstraat toeren ze al jaren met succes met verschillende voorstellingen langs bibliotheken, scholen en theaters. Deze is gebaseerd op het bekroonde prentenboek Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horácek.

Kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot)ouders kunnen volop meedoen en zo’n drie kwartier genieten van dit lente-uitje in een écht kasteel op zondag 20 maart 2022 om 13.30 uur in Kasteel Dussen. De entree is € 7,50. Reserveren is mogelijk via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl