Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
9 maart 2022, 09:24
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte van Maaswaarden ouderenzorg in Wijk en Aalburg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad. Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op woensdag 16 maart van 13.30 tot 16.00 uur.

U kunt de locatie van de verkoop vinden aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag.

Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos via 0416-698400 of mailen naar b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl