Clinic van Team Voltena Dames 1

Foto: Rene van der Giessen
16 maart 2022, 13:44
Verlopen

WERKENDAM - Team Voltena Dames 1 organiseert op vrijdag 25 maart een clinic  voor alle kinderen uit de gemeente Altena.

Het team speelt in de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland, en de speelsters willen de kinderen graag een kans geven om kennis te maken met volleybal en op een leuke manier sporten met elkaar. Tijdens de clinic zijn de speelsters van Team Voltena Dames 1 aanwezig om er een leuke avond van te maken.

Vergeet je dus niet aan te melden met je vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent. Aanmelden kan via voltena@supportteam.nl. Voltena ziet iedereen graag op vrijdag 25 maart vanaf 19.30 uur in sporthal de Crosser in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl