Vrijwilligers voor De Dotter gevraagd

Foto: Bazalt Wonen
18 maart 2022, 09:32
Verlopen

HANK - In het steunpunt De Dotter in Hank wordt voor de bewoners van de Dotter en de senioren die buiten De Dotter wonen, van maandag tot en met vrijdag allerlei activiteiten georganiseerd. Het organiseren van de activiteiten gebeurt door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Omdat er vanuit de Hankse bevolking steeds meer interesse is om aan de activiteiten deel te nemen is men op zoek naar vrijwilligers die e?e?n of meer middagen in de week bereid zijn om tijdens de activiteiten de deelnemers van koffie en/of een drankje te voorzien.

Bent u gei?nteresseerd of wilt u eens een kijkje komen nemen tijdens e?e?n van de activiteiten? Laat het dan gerust weten. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de activiteitencommissie De Dotter, Wil Drabbe via tel. 0162-402975 of info@wildrabbe.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl