Talentenschool de Almgaard in actie voor Oekraïne

Foto: Pixabay
21 maart 2022, 18:04
Verlopen

ALMKERK - Talentenschool de Almgaard in Almkerk organiseert op vrijdag 25 maart een Fancy Fair in het parkje voor 't Verlaat om geld op te halen voor Oekraïne.

Dit doet de school in samenwerking met Altenahove en kinderopvang Hoppas. Leerkracht Ariette Visser van groep 3/4: “Hoe geweldig dat wij met zijn allen van jong tot oud een prachtige markt neer kunnen gaan zetten. Ook kinderen zijn erg onder de indruk van wat er allemaal gebeurt. Zij zijn dan ook vaak de eerste die roepen dat we moeten helpen. Met veel passie en liefde wordt er dan ook druk geknutseld door iedereen.”

Tijdens de Fancy Fair is er van alles te beleven, zoals een springkussen, sponsorloop, autowasstraat, verkoop van knutsels door kinderen, pannenkoekenverkoop, poppen-/knuffeldokter, een schoonmaakactie, nagels lakken, schminken en een heuse veiling. De Fancy Fair zal plaatsvinden op vrijdag 25 maart van 13.00 uur tot 14.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl