‘We gaan weer organiseren!’

Foto: Archief
26 maart 2022, 17:34
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 5 april is er eindelijk weer een muziek- en dichterspodium op een nieuwe locatie in basisschool Het Baken aan de Koelemaaier 1 in Werkendam. Er is daar voldoende parkeergelegenheid.

De dichter van de maand is Dick Gebuijs uit Heerlen, een begenadigd dichter en schrijver die veel boeken en bundels op z’n naam heeft staan. De muzikale invulling wordt verzorgd door De Gieser Wildevrouwen, een groep regionaal  bekende enthousiaste dames die een mooie muzikale invulling aan de avond zullen geven. Ze treden twee keer op.

Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden voor het open podium. En als u dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat u (nog) geen ervaring heeft met voordragen van gedichten, kan Marcel u hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl