Tweedehands boekenverkoop in het atrium van Wijkestein

Foto: Archief
30 maart 2022, 12:16
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 6 april is er, na een periode van twee jaar, weer een tweedehands boeken verkoop bij Maaswaarden ouderenzorg locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg.

De verkoop wordt gehouden in het atrium. Naast een kraam met geprijsde boeken zullen alle overige boeken verkocht worden 3 voor € 1,-. U bent van harte welkom van 14.00 tot 16.30 uur. Heeft u nog boeken over en doet u daar niets meer mee, dan kunnen ze worden ingeleverd bij de receptie van Wijkestein aan de Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos via 0416-698400 of mailen naar b.noorloos@maaswaarsden.nl. Noteer alvast de volgende data in uw agenda voor andere verkoopmomenten: woensdag 13 april, zaterdag 14 mei, woensdag 25 mei, zaterdag 18 juni en donderdag 30 juni.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl