Alle teams ZVDO’74 nemen punten op in Aqua Altena

4 april 2022, 20:04

ANDEL - Zaterdag werd er niet te zuinig gespeeld door ZVDO'74. Nadat beide jeugdteams en de heren 2 winst hadden geboekt en het eerste van de dames gelijk had gespeeld, was daarna het eerste aan de beurt.

De bal werd door Ruben Boll in het water gegooid. Noah Rochat opende de score voor ZVDO’74 tegen Thalassa. De eerste helft van de wedstrijd lieten de heren zien wat ze konden. Vanuit een goede verdediging snelden ze zich naar het doel van de tegenstander. Het vele zwemmen en gericht afgeven van de bal resulteerde in een stand van 9-4 in de eerste helft.

De derde periode zwakte dit wat af. De voorsprong werd kleiner. Gelukkig konden twee spelers na een zeer snelle uitbraak nog een mooie goal maken voor ZVDO’74. Thalassa zag ook dat 11-7 achterstand nog niet veel betekenis had. De strijd werd in de vierde periode voortgezet. Thalassa scoorde tweemaal achter elkaar. Seppe van der Wielen gaf hier met twee tegendoelpunten antwoord op. Het werd 14-9 met winst voor ZVDO’74. Een mooie avond in Aqua Altena.