Snuffelmarkt in Duyls Bos

Foto: Agnes Advocaat
4 april 2022, 20:00
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 16 april organiseert Duyls Bos in Almkerk van 09.00 tot 12.00u een snuffelmarkt. Het is de eerste keer dat er zoiets plaatsvindt en het belooft leuk te worden.

Er zijn veel spullen verzameld die uiteen lopen van brocante, boeken en plantenstekjes tot veel gebruikte en soms zelfs nieuwe hebbedingen, een echte snuffelmarkt dus. De opbrengst wordt gebruikt om het onderhoud van de diverse gebouwtjes in Duyls Bos te bekostigen. In natuur- en Cultuurhistorisch centrum Duyls Bos is onder andere een museumhuisje, bakhuis, schoenmakerij, boerenhoek en een officiële veldkapel, echt een bezoekje waard.

De auto kan op deze ochtend geparkeerd worden aan de Midgraaf, toegang via de Hillse kade. Voor fietsers, voetgangers en mensen die slecht ter been zijn is de poort aan de Duijlweg geopend. Kijk op de website voor openingstijden en meer informatie: www.duylsbos.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl