SV W.I.K. organiseert een KNGU regio wedstrijd in Wijk en Aalburg

Foto: Pixabay
4 april 2022, 19:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zaterdag 9 april komen er 220 turnsters naar Wijk en Aalburg om in MFC d’Alburcht hun tweede individuele wedstrijd te turnen. De deelnemers komen uit Zuid West Nederland: van Terneuzen tot aan Vlijmen en zijn verdeeld over vier rondes.

Per ronde zijn zo’n zestig sporters actief op de wedstrijdvloer waar zij op de toestellen sprong, vloer, brug en balk hun oefeningen laten zien. Extra leuk is dat er maar liefst zeventien selectieleden van Sportvereniging W.I.K. zijn ingedeeld en dus een ‘thuiswedstrijd’ turnen.

Na twee jaar geen turnwedstrijden in verband met corona en acht jaar geen KNGU regiowedstrijd is dit een unieke kans om de gymsport te beleven dichtbij huis. Dus turnliefhebbers, kom gerust naar MFC d’Alburcht in Wijk en Aalburg. De eerste ronde start om 8.45 uur, de tweede ronde om 12.00 uur, derde ronde om 14.45 uur en de laatste ronde om 17.45 uur. De entree bedraagt € 2,- voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en € 3,50 vanaf 12 jaar. Voor meer informatie kijk op www.wikaalburg.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl