Inzamelen spullen in Hank

Foto: Pixabay
8 april 2022, 20:01
Verlopen

HANK - In Hank worden brillen, gebruikte postzegels (ook verzamelingen), gehoorapparaten en mobieltjes ingezameld om deze een nieuw leven te geven in arme landen.

De brillen, postzegels en gehoorapparaten gaan naar de paters van Meerseldreef. Brillen en dergelijken worden door verwerkt naar De Derde Wereld. Van de opbrengst van de postzegels worden schoolbenodigdheden aangeschaft en kan men voor een maaltijden zorgen op scholen. De mobieltjes gaan naar Stichting Opkikker van Angela van der Pluijm-Gütman aan de Buitendijk 91 in Hank.

In Hank wordt ook gebruikt gereedschap ingezameld. Rocy Damen uit Drunen is mede-coördinator van deze organisatie. De geheel gereviseerde spullen gaan naar de Derde Wereld landen. Hun werkplaats is in Nieuwkuijk. Gevraagd worden gereedschappen voor houtbewerking en meubelmakerij, metaalbewerking en lassen, autoreparatie en onderhoud, leerbewerking en schoenmakerij, bouwen en metselen, elektrotechniek, loodgieterij, naaimachines en toebehoren. Alle verschillende spullen kunnen worden ingeleverd op zaterdagmorgen bij de Parochiezaal aan de Kerkstraat 15A in Hank tussen 09.30 en 11.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl